Mango krém
Smetanový dezert èerstvé chuti vyrobený z manga, citrónové šávy a smetany. Ideální zakonèení koøenného jídla.
4 porce 2 zralé manga nebo 400 g konzervovaného manga nakrájet na kousky 2 lžíce citrónové šávy 250 ml smetany ke šlehání 2 lžíce pískového cukru na ozdobení plátky manga
1. Pokud používáte èerstvá manga, oloupejte je a dužinu nakrájejte na veliké kostky. Kousky manga a citrónovou šávu dejte do šlehaèe nebo mixeru a ušlehejte do hladka.
2. Smetanu a pískový cukr dejte do misky vhodné k míchání a šlehejte, dokud smìs nezhoustne natolik, že drží tvar. Mangové pyré nalijte na šlehaèku. Lžící pøendejte na misky. Ozdobte plátky manga a vychlaïte.
Zpět na: Dezerty
|